Hakkımızda

GSMU Mekatronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak; 2010 yılında, yük kesiciler, röleler, transfer şalterleri, şalt, kompanzasyon, otomasyon ve havalandırma ürünleri gibi çok çeşitli elektrik, elektronik ve mekanik ürünlerin ithalat, ihracat, temsilcilik ve pazarlamasını yapan bir şirket olarak yola çıktık. Elektroteknik sanayi alanında yaklaşık 50 yıldır imalat tecrübesi bulunan EMAS A.Ş.’nin de mensubu olduğu Emas Grup bünyesindeki lokomotif firmalardan biri olarak yolumuza devam ediyoruz.

Genç, dinamik kadromuz ve farklı hizmet anlayışımız sayesinde, kısa sürede sektördeki paydaşlarımızın takdirini kazandık. Müşterilerimize kalıplaşmış yöntemlerin dışında hizmet vererek; tek yetkili temsilcisi olduğumuz dünya markalarını ulusal ve uluslararası pazarlarda müşterilerimiz ile buluşturmaya var gücümüzle devam etmekteyiz.

Her geçen gün; çeşitli, dinamik ve güncel ürün gamı sunabilme yeteneğimiz ve uzun soluklu, istikrarlı hizmet verme arzusu ile fark yaratıyor ve GSMU Mekatronik Sanayi ve Ticaret A.Ş’yi yerel ve global rekabette üst sıralara taşıyoruz.

Hizmet ve kalite anlayışımıza uygun, yeni temsilciliklerimiz, yenilikçi markalarımız ve değerli müşterilerimiz sayesinde daha sağlam adımlarla yolumuza devam ediyoruz.

Temsilciliklerimiz; Finder, Telergon, Pronutec, Rade Koncar, L&T Larsen and Toubro, Blauberg, Zern, Viz, Salzer

 

Hakkımızda